Menu restauracyjne
Poznaj doskonałe potrawy szefa kuchni


Przystawki

Zupy

Sałaty

Dania główne

Desery

Menu dla dzieci
Przystawki
Tatar z troci fiordowej
59 zł
ogórek / dymka / majonez chilli / żel z limonki
Krewetki black tiger i małże św. Jakuba
68 zł
Pierś z kaczki marynowana w sherry
49 zł
mus z foie gras aromatyzowany whisky
Tatar z pieczonego buraka
39 zł
gruszka / rukola / orzechy
Zupy
Rybna z chilli
32 zł
pomidory / szafran / soczewica
Krem z pieczonych buraków
29 zł
ser roquefort / chipsy z topinamburu
Sałaty
Wybór sałat
42 zł
szyjki rakowe / krokiet z koziego sera / owoce / orzechy
Cezar z kurczakiem lub krewetkami
45 / 55 zł
Dania główne
Jesiotr
95 zł
czarna soczewica / warzywa / pieczone pomidory koktajlowe / bisque z krewetek
Sum
88 zł
czerwona komosa z dymką / pomidory koktajlowe / kalarepa
Grillowana ośmiornica
120 zł
chorizo / ziemniaki / rukola / pomidor / czerwona cebula / aioli z sepią
Biodrówka cielęca
110 zł
purée z pasternaku / warzywa / demi - glace z tymiankiem
Pierś z perliczki supreme
85 zł
purée z batatów / groszek
Stek z polędwicy wołowej
155 zł
purée truflowe / palone warzywa / demi - glace z czerwonym winem / oliwa rozmarynowa
Risotto
59 zł
grzyby / parmezan / oliwa koperkowa
Desery
Granita limonkowa
25 zł
mięta / brzoskwinia
Mrożony jogurt
28 zł
miód / sezam
Blondie z serkiem Philadelphia
29 zł
bazylia / truskawka
Menu dla dzieci
Krem z pomidorów
18 zł
Rosół
18 zł
z makaronem i warzywami
Spaghetti
25 zł
na maśle lub bolognese
Fileciki z kurczaka w chrupiącej panierce
28 zł
z frytkami i warzywami z wody
Paluszki z łososia
39 zł
z frytkami i warzywami z wody
Lody
318 zł
z owocami
Zapisz się do newslettera Hotelu Haffner,
bądź na bieżąco!