Menu restauracyjne
Poznaj doskonałe potrawy szefa kuchni


Przystawki

Zupy

Sałaty

Makarony i ryż

Dania główne

Desery
Przystawki
Tatar z jelenia
59 zł
jeżyna / piklowane shimeji / żółtko z dijon / chips z rozmarynem
Łosoś szkocki
59 zł
glony nori / sałatka wakame / mango / chili / szczypiorek / oliwa sezamowa
Krewetki black tiger
68 zł
Hummus i Guacamole
55 zł
humus / sałata rzymska / warzywa piklowane / oliwa
Zupy
Biały bulion rybny
41 zł
wanilia / limonka / warzywa / małże / krewetki
Krem z groszku
36 zł
krem z groszku / marchewka / fenkuł / gruszka / pancetta
Sałaty
Burrata
56 zł
Nicejska
62 zł
Makarony i ryż
Risotto
64 zł
kalafior / boczniak / piklowane grzyby / parmezan
Taglliatelle
75 zł
aglio olio / wołowina / parmezan / pietruszka
Dania główne
Kulbin
128 zł
masło palone z sosem sojowym / gratine z selera i marchewki / żel cytrusowy / pomidory
Dorsz
75 zł
bób / puree marchew koper włoski / warzywa / emulsja koperkowa
Ośmiornica
128 zł
chorizo / ziemniaki / rukola / pomidor / czerwona cebula / aioli sepia
Stek z polędwicy
159 zł
demi glas / zielony pieprz / boczniak mikołajkowy / ziemniak / marchew
Comber cielęcy
128 zł
sos truflowy / risotto / czerwona kapusta / młode warzywa / oliwa rozmarynowa
Desery
Słony karmel
34 zł
ciastko maślane / żel truskawka / orzechy pekan
Czekolada
29 zł
finansjer orzech / krokant / kompresowana gruszka
Beza malinowa
34 zł
sorbet z czerwonej brzoskwini / bergamotka / owoce
Zapisz się do newslettera Hotelu Haffner,
bądź na bieżąco!